Frisörpersonal

Jag drev under några år Hårstudion Mik ́z på egen hand, men plötsligt var kundtillströmningen så stor att det behövdes ytterligare frisörer. Jag fick då möjligheten att på kort tid få två elever från frisörskolan i Malmö, först kom Lindita och strax efter kom Sabrinas. Dessa två “töser” är 14 år efter starten, på Hårstudion Mik`z, fortfarande kvar. För tillfället har vi ytterligare en elev från frisörskolan – Alicia. Alicia skall var trainee även under sitt tredje år på frisörskolan, sommaren 2015 tar hon sin student. My som varit trainee på salongen under hela sin studietid arbetar sedan sommaren 2013 på salongen. Salongens senaste tillskott är Rebecca, som är klar med sin utbildning juni 2014, därefter fortsätter Rebecca som frisör på salongen.

Personligen anser jag detta sätt att hitta lämpliga frisörer, är mycket bra, den nya frisören får tid att i lugn och ro “växa” in i företaget, samtidigt tar salongen ett socialt ansvar för eleven som får möjlighet att göra klar sin färdigutbildning. Under de, snart tjugo år jag drivit salongen har vi funnit att det är viktigt att samtliga kuggar passar ihop utan någon onödig friktion. Med detta sätt att ta hand om elever från skolan kan båda parter i lugn och ro se om det finns grund för ett gott framtida samarbete.

För tillfället planerar vi för att salongen även skall vara öppen på söndagarna, är du intresserad att arbeta  lör- och söndagar – hör av dig.

Vill du jobba eller göra praktik hos Mikz?

Fyll i formuläret nedan.